Title Image

Cucina

Onze keuken

We werken uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige producten. Door deze in hun waarde te laten, worden de authentieke smaken gecreëerd waar de Italiaanse keuken bekend om staat.

Nonsolovino zal naast de bekende antipasti, vlees en visgerechten zich onderscheiden door de Salumeria, Friggitoria en Panetteria.

Elke maand zal er naast de menukaart een regiomenu worden gepresenteerd. Gerechten en wijnen uit de ook onbekende regio’s van Italië.

ANTIPASTI

FOCACCINA AL ROSMARINO

5,50

Focaccina met truffelmayonaise

FOCACCINA NONSOLOVINO

6,50

Focaccina met cherrytomaatjes, Taggiasca olijven, rode ui en rozemarijn.

PIZZA FRITTA

6,50

Napolitaanse gefrituurde pizza met truffelmayonaise.

BRUSCHETTA CON PESTO E POMODORO

12,50

Bruschetta met pesto, tomaat, knoflook en basilicum

CARPACCIO DI BRESAOLA, GRANA E RUCOLA

15,00

Bresaola is luchtgedroogd (1 tot 3 maanden), gezouten rundvlees, geserveerd met rucola en snippers van Parmezaanse kaas

BURRATINE RIPIENE CON POMODORI E OLIVE

7,50

Burrata gevuld met tomaatjes en olijven

TARALLI CON SALUMI E FORMAGGI

19,50

Hartige koekjes uit Puglia met selectie van Italiaanse kaas en vleeswaren.

Un po' di tutto

Van alles wat, onze heerlijke antipasti proeverij

2/3 PERSONEN

32,50

PASTA

PASTA ALLA NORMA

15

Mezze maniche met aubergine en Ricotta salata in tomatensaus.

PAPPERDELLE AL RAGU

17

Papperdelle met bolognese ragout, tomatensaus en Parmezaanse kaas.

GNOCCHI 4 FORMAGGI

18

Gnocchi in een saus van Taleggio, Scamorza, Gorgonzola en Parmezaanse kaas (+Truffel - €3,00).

PASTA CON CREMA DI BURRATA E SALMONE AFFUMICATO

19

Verse pasta met gerookte zalm in een crème van Burrata en rode peper.

SECONDI

TAGLIATA AL BALSAMICO

27

Ribeye | rucola | balsamico | Parmezaanse kaas

BRASATO AL VINO ROSSO

28

Gestoofd rundvlees | rode wijn saus | rozemarijn aardappeltjes

FILETTO DI MAIALE SU FONDUTA DI FORMAGGI

28

Varkenshaas |Crème van kazen |(+Truffel - €3,00)

TONNO IN CROSTA DI PISTACCHI

29

Tonijn| Pistache| Olijfolie

ORATA ALLE SICILIANA

27

Dorade |Tomatensaus | Olijven | Tomaatjes

Contorni

MISTICANZA DI VERDURE FRESCHE

6,00

Gemengde salade.

VERDURE DEL GIORNO

6,50

Groente van de dag.

PATATE AL FORNO

6,50

Aardappelen uit de oven met rozemarijn.

SPAGHETTI AGLIO E OLIO

7,50

Spaghetti met knoflook, chili peper en peterselie.

DESSERT

TIRAMISU

8

Het klassieke Italiaanse gebak dat geen introductie nodig heeft.

PANNA COTTA AI FRUTTI DI BOSCO

8

Panna cotta met een topping van bosvruchten.

CROSTATE AL LIMONE

8,50

Citroen taart met slagroom.

CHEESECAKE AL PISTACCHIO

8,50

Pistache cheesecake.

SGROPPINO

9,50

Citroensorbet met prosecco, vodka en limoncello.

SELEZIONI DI FORMAGGI CON MARMELLATE

15

Selectie van Italiaanse kazen met marmelade.

DESSERT WIJN

6,50 Glas