Title Image

Cucina

Onze keuken

We werken uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige producten. Door deze in hun waarde te laten, worden de authentieke smaken gecreëerd waar de Italiaanse keuken bekend om staat.

Nonsolovino zal naast de bekende antipasti, vlees en visgerechten zich onderscheiden door de Salumeria, Friggitoria en Panetteria.

Elke maand zal er naast de menukaart een regiomenu worden gepresenteerd. Gerechten en wijnen uit de ook onbekende regio’s van Italië.

ANTIPASTI

Panetteria

FOCACCINA AL ROSMARINO

4,50

Focaccina met tapenade

PANE E CONDIMENTI

6

Huisgemaakt brood met olijfolie en balsamicocrème

BRUSCHETTA CLASSICA

7

Bruschetta met tomaat, knoflook en basilicum

Friggitoria

BOCCONCINO DI MELANZANE

6

Gepaneerde aubergineballetjes

BOCCONCINO DI MELANZANE

6

Gepaneerde aubergineballetjes

ARANCINI DI RISO AL SUGO

6

Siciliaanse risotto balletjes

Salumeria

CRUDO SAN DANIELE CON GRISSINI

7,50

Prosciutto uit San Daniele 36 maanden gerijpt (50Gr.)

MORTADELLA LIMONE E PEPE CON PROVOLONE

9,50

Mortadella met Provolone

LARDO CON MIELE E CROSTINI CALDI

9,50

Rugspek gerijpt in zout en rozemarijn

TRIS DI SALUMI CON FOCACCIA

14,50

3 verschillende soorten vleeswaren (100Gr.)

Un po' di tutto

Van alles wat, heerlijke proeverij (vanaf 2 pers.)

PICCOLO

10 P.P.

GRANDE

13 P.P.

PASTA

RIGATONI ALL' AMATRICIANA

14

Rigatoni met tomatensaus, pancetta en Pecorino

LASAGNE ZUCCHINE E SALMONE AFFUMICATO

16

Lasagne met Saffraan bechamelsaus, gerookte zalm en courgette

TORTELLONI GORGO & NOCI

16

Tortelloni (gevulde pasta) met een creme van gorgonzola en walnoot

TROFIE AI GAMBERI

17

Huisgemaakte pasta met garnalen, pesto en parmezaanse kaas

PASTA DEL GIORNO

Dagprijs

Elke dag een andere pasta van de dag, onze bediening vertelt hier graag meer over!

SECONDI

SCALOPPINE AL LIMONE E VINO BIANCO

18

Varkenshaas in witte wijnsaus met citroen

VALDOSTANA

19

Cordon bleu met prosciutto en scarmorza kaas

TAGLIATA DI RIBEYE AL BALSAMICO

23

Gesneden ribeye met balsamico dressing, rozemarijn, rucola en Parmezaanse kaas

LOMBATA DI MANZO AL ROSMARINO E SALE GROSSO

24.5

Ribeye van de grill met rozemarijn en zeezout

FILETTO DI MANZO AL TARTUFO

26

Tournedos met eekhoorntjesbrood in een truffelroomsaus

PESCATO DEL GIORNO

Dagprijs

Vis van de dag

Contorni

MISTICANZA DI VERDURE FRESCHE

4,50

Gemengde salade

VERDURE DEL GIORNO

5

Groente van de dag

PATATE AL FORNO

5,50

Aardappelen uit de oven met rozemarijn

SPAGHETTI AGLIO E OLIO

6,50

Spaghetti met knoflook, chili peper en peterselie