Title Image

Cucina

Onze keuken

We werken uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige producten. Door deze in hun waarde te laten, worden de authentieke smaken gecreëerd waar de Italiaanse keuken bekend om staat.

Nonsolovino zal naast de bekende antipasti, vlees en visgerechten zich onderscheiden door de Salumeria, Friggitoria en Panetteria.

Elke maand zal er naast de menukaart een regiomenu worden gepresenteerd. Gerechten en wijnen uit de ook onbekende regio’s van Italië.

ANTIPASTI

Panetteria

FOCACCINA AL ROSMARINO

4,50

Focaccina met tapenade

PANE E CONDIMENTI

6

Huisgemaakt brood met olijfolie en balsamicocrème

BRUSCHETTA CLASSICA

7

Bruschetta met tomaat, knoflook en basilicum

Friggitoria

BOCCONCINO DI MELANZANE

6

Gepaneerde aubergineballetjes

BOCCONCINO DI MELANZANE

6

Gepaneerde aubergineballetjes

ARANCINI DI RISO AL SUGO

6

Siciliaanse risotto balletjes

Salumeria

CRUDO SAN DANIELE CON GRISSINI

7,50

Prosciutto uit San Daniele 36 maanden gerijpt (50Gr.)

MORTADELLA LIMONE E PEPE CON PROVOLONE

9,50

Mortadella met Provolone

LARDO CON MIELE E CROSTINI CALDI

9,50

Rugspek gerijpt in zout en rozemarijn

TRIS DI SALUMI CON FOCACCIA

14,50

3 verschillende soorten vleeswaren (100Gr.)

Un po' di tutto

Van alles wat, heerlijke proeverij (vanaf 2 pers.)

PICCOLO

10 P.P.

GRANDE

13 P.P.

PASTA

GNOCCHI ALLA SORRENTINA

14

Gnocchi met tomatensaus en mozzarella

RISOTTO RADICCHIO TREVIGIANO E SPECK

16

Risotto met radicchio, spek Tiroler en Scamorza

CAVATELLI AL RAGU´ DI OSSOBUCO

16

Huisgemaakte pasta met een ragù van ossobuco, tomatensaus en Parmezaanse kaas

SPAGHETTI AL NERO DI SEPPIA

17

Zwarte spaghetti met inktvis, garnalen en cherrytomaatjes

MEZZELUNE AL TARTUFO

18

Mezzelune gevuld met eekhoorntjesbrood en bospaddenstoelen in een truffelroomsaus

PASTA DEL GIORNO

Dagprijs

Elke dag een andere pasta van de dag, onze bediening vertelt hier graag meer over!

SECONDI

VALDOSTANA

20

Cordon bleu met prosciutto en scarmorza kaas

TAGLIATA AL BALSAMICO

21

Gesneden ossenhaas met balsamico dressing, rozemarijn, rucola en parmezaanse kaas

COSTOLETTE DI AGNELLO

24

Lamsrack uit de oven bereid met rozemarijn

FILETTO DI MANZO AL TARTUFO

26

Tournedos met eekhoorntjesbrood in een truffelroomsaus

PESCATO DEL GIORNO

Dagprijs

Vis van de dag

Contorni

MISTICANZA DI VERDURE FRESCHE

4,50

Gemengde salade

VERDURE DEL GIORNO

5

Groente van de dag

PATATE AL FORNO

5,50

Aardappelen uit de oven met rozemarijn

SPAGHETTI AGLIO E OLIO

6,50

Spaghetti met knoflook, chili peper en peterselie