
Onze keuken
We werken uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige producten. Door deze in hun waarde te laten, worden de authentieke smaken gecreëerd waar de Italiaanse keuken bekend om staat.
Nonsolovino zal naast de bekende antipasti, vlees en visgerechten zich onderscheiden door de Salumeria, Friggitoria en Panetteria.
Elke maand zal er naast de menukaart een regiomenu worden gepresenteerd. Gerechten en wijnen uit de ook onbekende regio’s van Italië.

ANTIPASTI
FOCACCINA AL ROSMARINO
5,50
Focaccina met truffelmayonaise
FOCACCINA NONSOLOVINO
6,50
Focaccina met cherrytomaatjes, Taggiasca olijven, rode ui en rozemarijn.
PIZZA FRITTA
6,50
Napolitaanse gefrituurde pizza met truffelmayonaise.
BRUSCHETTA CON PESTO E POMODORO
12,50
Bruschetta met pesto, tomaat, knoflook en basilicum
CARPACCIO DI BRESAOLA, GRANA E RUCOLA
15,00
Bresaola is luchtgedroogd (1 tot 3 maanden), gezouten rundvlees, geserveerd met rucola en snippers van Parmezaanse kaas
BURRATINE RIPIENE CON POMODORI E OLIVE
7,50
Burrata gevuld met tomaatjes en olijven
TARALLI CON SALUMI E FORMAGGI
19,50
Hartige koekjes uit Puglia met selectie van Italiaanse kaas en vleeswaren.
Un po' di tutto
Van alles wat, onze heerlijke antipasti proeverij
2/3 PERSONEN
32,50
PASTA
PASTA ALLA NORMA
15
Mezze maniche met aubergine en Ricotta salata in tomatensaus.
PAPPERDELLE AL RAGU
17
Papperdelle met bolognese ragout, tomatensaus en Parmezaanse kaas.
GNOCCHI 4 FORMAGGI
18
Gnocchi in een saus van Taleggio, Scamorza, Gorgonzola en Parmezaanse kaas (+Truffel - €3,00).
PASTA CON CREMA DI BURRATA E SALMONE AFFUMICATO
19
Verse pasta met gerookte zalm in een crème van Burrata en rode peper.
PASTA DEL GIORNO
Dagprijs
Elke dag een andere pasta van de dag, onze bediening vertelt hier graag meer over!
SECONDI
TAGLIATA AL BALSAMICO
27
Ribeye | rucola | balsamico | Parmezaanse kaas
BRASATO AL VINO ROSSO
28
Gestoofd rundvlees | rode wijn saus | rozemarijn aardappeltjes
FILETTO DI MAIALE SU FONDUTA DI FORMAGGI
28
Varkenshaas |Crème van kazen |(+Truffel - €3,00)
TONNO IN CROSTA DI PISTACCHI
29
Tonijn| Pistache| Olijfolie
ORATA ALLE SICILIANA
27
Dorade |Tomatensaus | Olijven | Tomaatjes
Contorni
MISTICANZA DI VERDURE FRESCHE
6,00
Gemengde salade.
VERDURE DEL GIORNO
6,50
Groente van de dag.
PATATE AL FORNO
6,50
Aardappelen uit de oven met rozemarijn.
SPAGHETTI AGLIO E OLIO
7,50
Spaghetti met knoflook, chili peper en peterselie.
DESSERT
TIRAMISU
8
Het klassieke Italiaanse gebak dat geen introductie nodig heeft.
PANNA COTTA AI FRUTTI DI BOSCO
8
Panna cotta met een topping van bosvruchten.
CROSTATE AL LIMONE
8,50
Citroen taart met slagroom.
CHEESECAKE AL PISTACCHIO
8,50
Pistache cheesecake.
SGROPPINO
9,50
Citroensorbet met prosecco, vodka en limoncello.
SELEZIONI DI FORMAGGI CON MARMELLATE
15
Selectie van Italiaanse kazen met marmelade.