Noi, da voi!

Bij Nonsolovino zijn we er vast van overtuigd dat voeding niet alleen een fysieke noodzaak is, maar eerder een sociale en emotionele ontmoeting die verder gaat dan alleen het stillen van honger. We erkennen de diepgaande invloed die verrukkelijke gerechten en uitzonderlijke service hebben bij het bijdragen aan buitengewone momenten en blijvende herinneringen. Als een samenhangende eenheid streven we ernaar om elk aspect van uw evenement nauwgezet bij te wonen, zodat u verzekerd bent van een op maat gemaakte ervaring die is afgestemd op uw individuele wensen. Of het nu gaat om een vreugdevol verjaardagsfeest, een gedenkwaardige huwelijksaangelegenheid of een professionele zakelijke bijeenkomst, we doen er alles aan om verrukkelijke gerechten, een gastvrije sfeer en een intieme aandacht te bieden die uw gewaardeerde gasten jarenlang zullen aanspreken.

Catering

Bij Nonsolovino Catering zijn we er vast van overtuigd dat voeding niet alleen een fysieke noodzaak is, maar eerder een sociale en emotionele ontmoeting die verder gaat dan alleen het stillen van honger. We erkennen de diepgaande invloed die verrukkelijke gerechten en uitzonderlijke service hebben bij het bijdragen aan buitengewone momenten en blijvende herinneringen. Als een samenhangende eenheid streven we ernaar om elk aspect van uw evenement nauwgezet bij te wonen, zodat u verzekerd bent van een op maat gemaakte ervaring die is afgestemd op uw individuele wensen. Of het nu gaat om een ​​vreugdevol verjaardagsfeest, een gedenkwaardige huwelijksaangelegenheid of een professionele zakelijke bijeenkomst, we doen er alles aan om verrukkelijke gerechten, een gastvrije sfeer en een intieme aandacht te bieden die uw gewaardeerde gasten jarenlang zullen aanspreken.

Chef a casa tua

Er is geen intiemer restaurant dan bij u thuis, waar u zich op uw gemak voelt met de mensen om wie u geeft. Nu kunt u de magie van een goed restaurant naar uw tafel brengen, door middel van getalenteerde chef-koks die een menu op uw wensen afstemmen.

Verander je huis in een restaurant en geniet thuis van een unieke eetervaring.

Nonsolovino B.V. © 2018-2023 / Alle rechten voorbehouden. Onze Cookie- en privacyverklaring is van toepassing.