Title Image

Bezorgen en Afhalen

Nonsolovino a casa tua!

BEZORGEN&AFHALEN

Geen zin om te koken? Wij doen dat graag voor u! De lekkerste Italiaanse gerechten brengen we bij u thuis of op het werk op elk gewenst tijdstip. Liever afhalen? Dat kan uiteraard ook. Neem dan gelijk een kijkje in ons ``wijnwinkeltje`` voor een bijpassende wijn bij uw gerecht.

FAST & FREE DELIVERY

Ons keukenteam gaat gelijk aan de slag om te zorgen dat uw order zo snel mogelijk bezorgd kan worden! We bezorgen boven €30,- gratis in heel Reeuwijk. Boven de €50,- in Gouda, Waddinxveen, Boskoop en Bodegraven.

ONLINE PAYMENTS

Bij ons kunt u ook met iDEAL vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw bestelling online afrekenen. U rekent af op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. U kunt direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich hoeft aan te melden.

EXCLUSIVE DISCOUNTS

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief of volg ons op Social media voor onze acties en nieuwtjes!

a

CATERING

Bij ons kunt u terecht voor een Italiaans buffet, geheel op locatie naar keuze. Het mooie van een Italiaans buffet is dat het net even iets anders is dan die standaard catering. Vrijwel iedereen kent wel een Italiaans gerecht, maar er zijn maar weinig mensen die deze keuken in zijn geheel wel eens geprobeerd hebben. Daarom is een Italiaans buffet de ideale optie voor een catering, je kunt zo deze heerlijke keuken en gerechten aan andere mensen laten proeven.  We komen gewoon op locatie. Mocht u een feest hebben dan is dat zeker mogelijk. Maar een Italiaans buffet is natuurlijk ook ideaal voor bedrijfsaangelegenheden, bruiloften en andere soort evenementen.

Kies dus voor een catering Italiaans, leer de wonderlijke wereld van de Italiaanse gerechten kennen. Zo zorg je voor net even iets vernieuwend, een pasta catering zie je nu eenmaal niet zo snel.