Title Image

Bezorgen en Afhalen

We komen graag naar u toe!

BEZORGEN&AFHALEN

Geen zin om te koken? Wij doen dat graag voor u! De lekkerste Italiaanse gerechten brengen we bij u thuis op elk gewenst tijdstip. Liever afhalen? Dat kan uiteraard ook.

FAST & FREE DELIVERY

We bezorgen boven €15,- gratis in heel Reeuwijk. Boven de €25,- in Gouda, Waddinxveen, Boskoop en Bodegraven.

ONLINE PAYMENTS

Middels een betaalverzoek kan de bestelling betaald worden.

EXCLUSIVE DISCOUNTS

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief of volg ons op Social media. Elke dag een andere pasta van de dag en regelmatig combi deals en/of korting.

a

CATERING

Bij ons kunt u terecht voor een Italiaans buffet, geheel op locatie naar keuze. Het mooie van een Italiaans buffet is dat het net even iets anders is dan die standaard catering. Vrijwel iedereen kent wel een Italiaans gerecht, maar er zijn maar weinig mensen die deze keuken in zijn geheel wel eens geprobeerd hebben. Daarom is een Italiaans buffet de ideale optie voor een catering, je kunt zo deze heerlijke keuken en gerechten aan andere mensen laten proeven.  We komen gewoon op locatie. Mocht u een feest hebben dan is dat zeker mogelijk. Maar een Italiaans buffet is natuurlijk ook ideaal voor bedrijfsaangelegenheden, bruiloften en andere soort evenementen.

Kies dus voor een catering Italiaans, leer de wonderlijke wereld van de Italiaanse gerechten kennen. Zo zorg je voor net even iets vernieuwend, een pasta catering zie je nu eenmaal niet zo snel.