Title Image

Bed&Wine

OUR STORY

Laat ons u verrassen met onze gastvrijheid en authentieke smaken.

Hoe het begon…

Een Restaurant, Pizzeria, Bed & Wine en een webshop voor alle liefhebbers van Italië gelegen in Reeuwijk Dorp. Dit kleine dorpje is omringd door groen, water en bomen en gelegen in het Groene Hart. Op de weg hierheen heeft u vast de smalle weggetjes, waarbij u in één van de inhammen wacht tot de tegenligger voorbij is gezien. Reeuwijk-Dorp geeft u het gevoel buiten te wonen door de rust en ruimte. Op een steenworp afstand steden waar u alles kunt vinden wat u nodig hebt.Zo ook de wereld van Nonsolovino.  Het 2e restaurant wat 2 jaar geleden geopend werd door ons (Charlotte en Marco). Na ons eerste restaurant gelegen in Gouda was het na 3 jaar tijd voor ‘’gezinsuitbreiding’’. Helaas na ruim een jaar moesten we onze deuren sluiten door “Corona”. We bleven inventief en gingen vol voor de bezorging en afhaal voor iedereen in Reeuwijk en omstreken. We merkten dat er veel vraag was naar Italiaanse producten omdat er meer thuis gekookt werd. Zo is de webshop ontstaan.

Omdat we niet van stilzitten houden en de mogelijkheid zich voordeed vonden we het tijd voor wat nieuws: Een Bed & Wine in Italiaanse stijl. We zullen u gastvrij verwelkomen, u de echte Italiaanse keuken laten proeven en natuurlijk de lekkerste wijnen schenken.

We doen er alles aan om uw verblijf bij ons zo aangenaam mogelijk te maken.

Bij aankomst in Bed & Wine Nonsolovino verwelkomen we u met een Aperitivo en een Antipasti ‘’Tagliere”. ’s Ochtends verzorgen we een uitgebreid ontbijt op de kamer of in de gemeenschappelijk ruimte. De rest van de dag zijn jullie van harte welkom op ons terras.

Grazie per aver prenotato con noi!

Een heel fijn verblijf gewenst, in het Italië van het Groene Hart!