Diner

Gastvrijheid, traditie en goed eten zijn de kenmerken die ons restaurant doen onderscheiden. Koken in een huiselijke stijl, die de basis vormt voor gezonde gerechten en plezier tijdens het eten ervan, rechtstreeks klaargemaakt door onze chef-kok, die zowel tijdens de bereiding en de presentatie van de gerechten ook oog heeft voor de afwas waarbij authentieke producten gebruikt worden die uitsluitend van Italiaanse origine zijn. Nonsolovino werkt voortdurend samen met verschillende bedrijven om ervoor te zorgen dat hoogwaardige ingrediënten worden gebruikt. De gerechten – vers, geroosterd, gesneden – bereid met vis tot aan de desserts worden samengesteld met eenvoudige en traditionele recepten, maar ook wordt er kritisch gekeken om op een alternatieve en innovatieve manier nieuwe gerechten te bereiden die niet onderdoen qua smaak en traditie aan de wel bekende. Buon appetito!

Per cominciare…

    • Dalla panetteria

    • Il pane completo

      6
    • Focaccia al rosmarino

      4,50
    • Crostoni al pomodorino

      7
    • Dalla salumeria

      Salumi sono in taglieri da 50 Grammi

    • Speck affumicato Tirolo Igp

      6
    • Mortadella tartufata "Gioia"

      6
    • Crudo San Daniele 36

      7,50
    • Pancetta coppata "Il colle"

      6
    • Salame Finocchiona Igp

      7
    • Dalla friggitoria

      I nostri finger food

    • Mozzarelline tartufate

      7
    • Olive all`ascolana

      6
    • Arancini assortiti

      6
    • Pizza Fritta

      5
    • Un po di tutto

    • Piccolo

      10

      Antipasto misto piccolo

    • Grande

      13

      Antipasto misto grande

Per continuare…

    • Pasta

    • Pappardelle alla toscana con ragu d`agnello

      15

      Papperdelle met lamsragout, tomatensaus en Parmezaanse kaas

    • Cannelloni

      14

      Canneloni met aubergine en scamorza

    • Tortelloni

      14

      Tortelloni gevuld met tomaat ,  mozzerella met cherrytomaatjes en burrata

    • Trofie ai gamberi

      16

      Trofie met garnalen, pesto en courgette

    • Secondi

    • Tagliata al balsamico

      21

      Gesneden ossenhaas met balsamico dressing, rozemarijn, rucola en parmezaanse kaas

    • Valdostana

      20

      Cordon bleu met prosciutto en scarmorza kaas

    • Pescato del giorno

      Dag Prijs
    • Costolette di agnello alla sarda con patate

      24

      Lamsrack uit de oven bereid op Sardijnse wijze

    • Anatra all`arancia

      24

      Eendenborstfilet met gekarameliseerde sinaasappel, ui en rozemarijn

    • Filetto al tartufo

      26

      Tournedos met eekhoorntjesbrood in een truffelroomsaus

Per finire…

  • Dessert

  • Tiramisù

    6,50
  • Tartufo Limoncello

    7,50
  • Tortino ricotta e pere

    7,50
  • Cannolo d`ananas al cioccolato

    7,50
  • Crema catalana con gelato alla liquirizia

    7