Diner

Gastvrijheid, traditie en goed eten zijn de kenmerken die ons restaurant doen onderscheiden. Koken in een huiselijke stijl, die de basis vormt voor gezonde gerechten en plezier tijdens het eten ervan, rechtstreeks klaargemaakt door onze chef-kok, die zowel tijdens de bereiding en de presentatie van de gerechten ook oog heeft voor de afwas waarbij authentieke producten gebruikt worden die uitsluitend van Italiaanse origine zijn. Nonsolovino werkt voortdurend samen met verschillende bedrijven om ervoor te zorgen dat hoogwaardige ingrediënten worden gebruikt. De gerechten – vers, geroosterd, gesneden – bereid met vis tot aan de desserts worden samengesteld met eenvoudige en traditionele recepten, maar ook wordt er kritisch gekeken om op een alternatieve en innovatieve manier nieuwe gerechten te bereiden die niet onderdoen qua smaak en traditie aan de wel bekende. Buon appetito!

Per cominciare…

    • Dalla panetteria

    • Il pane completo

      6
    • Focaccia al rosmarino

      4,50
    • Crostoni al pomodorino

      7
    • Dalla salumeria

      Salumi sono in taglieri da 50 Grammi

    • Speck affumicato Tirolo Igp

      6
    • Mortadella tartufata "Gioia"

      6
    • Crudo San Daniele 36

      7,50
    • Pancetta coppata "Il colle"

      6
    • Salame Finocchiona Igp

      7
    • Dalla friggitoria

      I nostri finger food

    • Mozzarelline tartufate

      7
    • Olive all`ascolana

      6
    • Arancini assortiti

      6
    • Pizza Fritta

      5
    • Un po di tutto

    • Piccolo

      10

      Antipasto misto piccolo

    • Grande

      13

      Antipasto misto grande

Per continuare…

    • Pasta

    • Paccheri freschi al tonno rosso e pomodorini al profumo di agrumi

      16
    • Tagliatelle alla toscana con ragu d`agnello

      15
    • Ravioli ai porcini burro salvia con crema al tartufo

      14
    • Lasagne verdi agli spinaci e noci

      13
    • Orecchiette ai gamberi, zucchine e burrata

      16
    • Secondi

    • Ribeye alla griglia con salsa al vino rosso

      22
    • Tagliata di manzo al balsamico con rucola

      20
    • Scaloppina alla valdostana con scamorza e prosciutto

      19
    • La grigliata della domenica!(Per 2)

      55
    • Pescato del giorno

      Dag Prijs
    • Costolette di agnello alla sarda con patate

      24

Per finire…

  • Dessert

  • Tiramisù

    6,50
  • Tartufo Limoncello

    7,50
  • Tortino ricotta e pere

    7,50
  • Cannolo d`ananas al cioccolato

    7,50
  • Crema catalana con gelato alla liquirizia

    7